Opleiding tot Werk Atleet Coach

Training

Een duik in de complexe wereld van voeding: leren over de geschiedenis van voeding, macro- en micronutriënten, het belang van de juiste timing van voeding en de effecten van vasten, hormonen, de relatie met slaap en hoe je ingrediënten kunt lezen. Oftewel, alles leren over voeding dat je op school had willen leren.

Training

Werk Atleet Coach level 2 Level 2 van de Werk Atleet Coach course is voor alle afwijkers die het maximale uit het leven willen halen. Een driedaagse course op bij het Werk Atleet paleis in Rosmalen volledig gericht op het optimaliseren van je eigen leven door te leren over hormonen, darmwerking, de zon, circadiaans ritme, slaapoptimalisatie, anatomie, fysiologie, ademhaling en nog veel meer. Tijdens deze driedaagse course krijg je ook 3 dikke ervaringen: een ademsessie zoals bij de Werk Atleet retreats, een ijsbad onder begeleiding én guided meditaties. Klik op de link hieronder voor meer informatie en boek je ticket snel. Meer info Let op dat je eerst level 1 volledig hebt afgerond voordat je je aanmeld voor level 2.

Training

De laatste cursus voor de grootste gezondheidsafwijkers van het moment om je voor te bereiden tot echte Werk Atleet Coach level 3 Een vierdaagse cursus Vier volle cursusdagen op een prachtig, door natuur omringd, landgoed in Lage Vuursche waarin je les krijgt van o.a. een huisarts, topsport fysiotherapeut, natuurgeneeskundige en uiteraard verschillende bekende experts van team Werk Atleet uit level 1 en level 2. We duiken in de wonderwereld van mitochondrien en celoptimalisatie, fascia, anatomie & fysiologie, we combineren de nieuwste kennis van chronobiologie met het optimaliseren van de hormoonhuishouding, we gaan aan de slag met natuurgeneeskunde, bereiden onze eigen maaltijd en leren uiteraard hoe we de gedane kennis over kunnen brengen op grote groepen. Last but not least gaan we samen op een magische reis. Lees daarover snel meer in de brochure.  

2.595,00

Dagelijks op de hoogte blijven van alle do’s & Don’ts over gezond leven? Volg ons dan op Instagram!

Waar ben je naar op zoek?

Ben je een zakelijke klant?

Voor ons zakelijke aanbod kun je terecht op werkatleet.nl. 

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.