Over Werk Atleet academy

Jeugdvrienden Joep en Jeroen zijn sinds de zomer van 2017 met Werk Atleet op een missie. De twee health freaks willen alle werknemers veranderen in atleten. Dit is ontstaan vanuit een eigen behoefte uit het begin van Joep zijn werk carrière. In het corporate werkleven kon hij zich steeds moeilijker motiveren om te werken aan een gezonde leefstijl, Jeroen kwam met hands on toepasbare oplossingen. Oplossingen om met kleine stappen de weg terug te vinden naar een gezonde leefstijl.

Nadat Werk Atleet groeide en het een team van specialisten om zich heen had gebouwd, werd het tijd om het team verder te laten groeien met eigen specialisten. Specialisten die precies onze kennis zouden krijgen en kunnen uitdragen bij onze klanten.

In de Werk Atleet Academy kun je leren van onze specialisten. Je kunt hier leren voor eigen inspiratie en motivatie, maar je kunt hier ook leren om uiteindelijk als Werk Atleet Coach aan de slag te gaan.

Contact opnemen?

Wil je graag meer informatie of heb je vragen over een van de trainingen of producten? Neem contact op via het contactformulier en we helpen je graag.

Dagelijks op de hoogte blijven van alle do’s & Don’ts over gezond leven? Volg ons dan op Instagram!

Waar ben je naar op zoek?

Ben je een zakelijke klant?

Voor ons zakelijke aanbod kun je terecht op werkatleet.nl. 

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.